Természetes eredetű potenciálisan ízületvédő anyagok felhasználásával készült funkcionális élelmiszer kifejlesztése
Az ízületi megbetegedések napjainkban igen sok embert érint a világon, melynek hatására megnőtt az ízületet támogató termékek utáni kereslet. A szakdolgozatban csak természetes anyagokból szerettünk volna előállítani egy olyan tartós, rögtön fogyasztható élelmiszert, melyek tartalmaznak ízületvédő a...
Elmentve itt :
Szerző: | Détári Enikő |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/73354 |
Hasonló tételek
-
Növényi eredetű potenciálisan antimikrobiális peptidek szintézise
Szerző: Fekete Lilla
Megjelent: (2019) -
Funkcionális száraztészta kifejlesztése
Szerző: Komlódi Tekla
Megjelent: (2022) -
A csomagolóanyagokból potenciálisan kioldódó mérgező anyagok élelmiszerbiztonsági kockázatai
Szerző: Méhesi-Kiss Anett
Megjelent: (2023) -
Fehérje eredetű bioaktív anyagok kimutatása
Szerző: Blanár Eszter
Megjelent: (2014) -
Kombinált gabonaszelet kifejlesztése funkcionális élelmiszerként
Szerző: Szilágyi Fanni
Megjelent: (2020)