Hazai házi készítésű sajtok mikobiótájának és aflatoxin M1 tartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Noémi |
---|---|
További közreműködők: | Vágvölgyi Csaba (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2013
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/50090 |
Hasonló tételek
-
"Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái
Szerző: Pauli Péterné, et al.
Megjelent: (1971) -
Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata
Szerző: Megyesi Hanna
Megjelent: (2022) -
Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2007) -
Aflatoxin M1 mennyiségi meghatározása tejben
Szerző: Biró Ervin
Megjelent: (2020) -
Raktározott kukorica mikobiótájának és mikotoxin szennyezettségének vizsgálata
Szerző: Pál Rita
Megjelent: (2013)