Húsipari termékfejlesztés vadhús felhasználásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Perei Zsombor
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142598
LEADER 00804nta a2200217 i 4500
001 dipl142598
005 20241213152215.0
008 241213s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Perei Zsombor 
245 1 0 |a Húsipari termékfejlesztés vadhús felhasználásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsombor Perei 
246 1 0 |a Meat product development using game meat  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food sciences 
700 0 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142598/1/2023_perei_zsombor.pdf  |z Dokumentum-elérés