Különböző alapanyagokból származó formában vagy bélben hőkezelt sonkák összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Hajdu Nóra |
---|---|
További közreműködők: | Mihalkó József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142569 |
Hasonló tételek
-
Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése
Szerző: Sineger Tamás
Megjelent: (2022) -
Különböző alapanyagokból származó szárazkolbászok összehasonlító elemzése
Szerző: Papp Dávid
Megjelent: (2023) -
Különleges húskészítmények kifejlesztése
Szerző: Csízi Krisztina
Megjelent: (2023) -
Konyhakész termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára
Szerző: Dömösi Zoltán
Megjelent: (2023) -
Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból
Szerző: Karsai Gergő
Megjelent: (2023)