Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Vass Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140610 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Maireisz Tímea
Megjelent: (2022) -
Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Szigetvári Viktória
Megjelent: (2022) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Hipoallergén édesipari termék - omlós keksz fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2023) -
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021)