Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vass Katalin
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140610
LEADER 00765nta a2200205 i 4500
001 dipl140610
005 20241126105120.0
008 240516s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vass Katalin 
245 1 0 |a Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Katalin Vass 
246 1 0 |a Development of allergen-free bakery products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140610/1/2023_vass_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés