Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre
Elmentve itt :
Szerző: | Brinza Anett |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140571 |
Hasonló tételek
-
Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre
Szerző: Molnár Zoltán
Megjelent: (2022) -
Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kovács Boglárka
Megjelent: (2023) -
Tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes tortaalap optimális összetételének és minőségi paramétereinek meghatározása
Szerző: Bártfai Eszter
Megjelent: (2023) -
Lenolajok összetételének vizsgálata
Szerző: Sajben Csilla
Megjelent: (2022) -
A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Istella Orsolya
Megjelent: (2021)