Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Tímea
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135499
LEADER 00804nta a2200205 i 4500
001 dipl135499
005 20230807104647.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szabó Tímea 
245 1 0 |a Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tímea Szabó 
246 1 0 |a Effect of grain malts for the quality of wheat flour products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135499/1/2022_szabo_timea.pdf  |z Dokumentum-elérés