Házi készítésű és kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerek összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Krisztina
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127528
LEADER 00856nta a2200217 i 4500
001 dipl127528
005 20220816105511.0
008 220812s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Varga Krisztina 
245 1 0 |a Házi készítésű és kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerek összehasonlítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Krisztina Varga 
246 1 0 |a Comparison of home-made and commercial foods  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127528/1/2021_varga_krisztina.pdf  |z Dokumentum-elérés