Szalámi minőségi tulajdonságainak nyomonkövetése különböző tárolási körülmények között
Elmentve itt :
Szerző: | Laczi Árpád |
---|---|
További közreműködők: |
Beszédes Sándor
(Témavezető) Jákói Zoltán Péter (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124288 |
Hasonló tételek
-
A zöldségek színváltozásának nyomonkövetése a fagyasztva tárolás során
Szerző: Mezei István
Megjelent: (2020) -
Pszeudocereáliák finomaprítása eltérő körülmények között
Szerző: Csóka Nándor
Megjelent: (2020) -
Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira
Szerző: Lőrinc Rebecca
Megjelent: (2021) -
Szalámi hámozásához szükséges erő mérését szolgáló berendezés tervezése
Szerző: Börcsök Norbert
Megjelent: (2020) -
Eperbor készítése kisüzemi körülmények között
Szerző: Vári Renáta
Megjelent: (2023)