Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Panna |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108701 |
Hasonló tételek
-
Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése
Szerző: Drahota Beatrix
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése
Szerző: Takács Ágota
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes lisztek keményítőtartalmának polarimetriás módszerrel történő meghatározásának kidolgozása
Szerző: Zakupszki Zita Boglárka
Megjelent: (2020) -
Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében
Szerző: Keresztély Klaudia
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes és cukormentes piskóta kifejlesztése
Szerző: Harcsa-Pintér Alexandra
Megjelent: (2022)