Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Panna
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108701
LEADER 00728nta a2200193 i 4500
001 dipl108701
005 20210308083949.0
008 210308s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kiss Panna 
245 1 0 |a Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Panna Kiss 
246 1 0 |a Microbiological examination of gluten free flour  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108701/1/2020_kiss_panna.pdf  |z Dokumentum-elérés