Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén
Elmentve itt :
Szerző: | Fodor Lívia Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108696 |
Hasonló tételek
-
Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása pulykahús mikrobiológiai állapotán
Szerző: Monostori Kevin
Megjelent: (2020) -
Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása gyümölcsök mikrobiológiai állapotán
Szerző: Csízi Krisztina
Megjelent: (2020) -
Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán
Szerző: Gajdos János
Megjelent: (2022) -
Ehető filmbevonat alkalmazása gyümölcsök tárolása során
Szerző: Szilágyi Anna Lili
Megjelent: (2023) -
Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával
Szerző: Kovács Judit
Megjelent: (2020)