Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fodor Lívia Katalin
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108696
LEADER 00968nta a2200193 i 4500
001 dipl108696
005 20210305144236.0
008 210305s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Fodor Lívia Katalin 
245 1 0 |a Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lívia Katalin Fodor 
246 1 0 |a The effect of gelatin film containing essential oil on microbiology condition of chicken breast contaminated with Enterobacter sp. and Staphylococcus aureus  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108696/1/2020_fodor_livia_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés