Tokaji aszúborok mikrobiológiai stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Keresztes Nagy Anikó |
---|---|
További közreműködők: |
Mile Lajos
(Témavezető) Magyar Anikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1999
|
Kulcsszavak: | Tokaji Aszú Borkészítés Aszúbor Mikrobiológia Tokaj |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100553 |
Hasonló tételek
-
A fogyasztást befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Kiszel Bernadett
Megjelent: (2004) -
Szomatikus sejtszámot befolyásoló tényezők
Szerző: Dósa-Rácz Szilvia
Megjelent: (2003) -
A pulykatojások keltethetőségét befolyásoló tényezők
Szerző: Bakai Andrea
Megjelent: (1999) -
Tejtermelő tehenészet eredményét befolyásoló tényezők elemzése
Szerző: Kőrösiné Berényi Gizella
Megjelent: (1992) -
А-vitamin stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Géczy György
Megjelent: (1966)