Tokaji aszúborok mikrobiológiai stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Keresztes Nagy Anikó
További közreműködők: Mile Lajos (Témavezető)
Magyar Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1999
Kulcsszavak:Tokaji Aszú
Borkészítés
Aszúbor
Mikrobiológia
Tokaj
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100553
LEADER 00869nta a2200265 i 4500
001 dipl100553
005 20211123114725.0
008 211123s1999 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Keresztes Nagy Anikó 
245 1 0 |a Tokaji aszúborok mikrobiológiai stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Anikó Keresztes Nagy 
260 |c 1999 
300 |a 41 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
695 |a Tokaji Aszú 
695 |a Borkészítés 
695 |a Aszúbor 
695 |a Mikrobiológia 
695 |a Tokaj 
700 0 1 |a Mile Lajos  |e ths 
700 0 1 |a Magyar Anikó  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100553/1/1999_keresztes_nagy_aniko.pdf  |z Dokumentum-elérés