Tokaji aszúborok mikrobiológiai stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1999
|
Kulcsszavak: | Tokaji Aszú Borkészítés Aszúbor Mikrobiológia Tokaj |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100553 |
LEADER | 00869nta a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl100553 | ||
005 | 20211123114725.0 | ||
008 | 211123s1999 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 2 | |a Keresztes Nagy Anikó | |
245 | 1 | 0 | |a Tokaji aszúborok mikrobiológiai stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata |h [elektronikus dokumentum] / |c Anikó Keresztes Nagy |
260 | |c 1999 | ||
300 | |a 41 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Agriculture, forestry and fisheries | |
695 | |a Tokaji Aszú | ||
695 | |a Borkészítés | ||
695 | |a Aszúbor | ||
695 | |a Mikrobiológia | ||
695 | |a Tokaj | ||
700 | 0 | 1 | |a Mile Lajos |e ths |
700 | 0 | 1 | |a Magyar Anikó |e ths |
856 | 4 | 0 | |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100553/1/1999_keresztes_nagy_aniko.pdf |z Dokumentum-elérés |