Investigating the potential of Marloo variety for spontaneous cabbage fermentation [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Milić Anita
Tepić Horecki Aleksandra
Vujičić Milana
Petrović Ivana
Šumić Zdravko
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Analitikai kémia - káposzta - előadáskivonat, Erjedés - biokémia - előadáskivonat, Fermentáció - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85063
LEADER 01330naa a2200265 i 4500
001 acta85063
005 20240617085621.0
008 240617s2024 hu o 100 eng d
020 |a 978-963-306-986-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Milić Anita 
245 1 0 |a Investigating the potential of Marloo variety for spontaneous cabbage fermentation   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Milić Anita 
260 |a Faculty of Engineering University of Szeged  |b Szeged  |c 2024 
300 |a 74 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Analitikai kémia - káposzta - előadáskivonat, Erjedés - biokémia - előadáskivonat, Fermentáció - előadáskivonat 
700 0 2 |a Tepić Horecki Aleksandra  |e aut 
700 0 2 |a Vujičić Milana  |e aut 
700 0 2 |a Petrović Ivana  |e aut 
700 0 2 |a Šumić Zdravko  |e aut 
711 |a International conference on science, technology, engineering and economy  |c Szeged  |d 2024. május 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85063/1/2024_icostee_074.pdf  |z Dokumentum-elérés