Investigating the potential of Marloo variety for spontaneous cabbage fermentation [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Milić Anita
Tepić Horecki Aleksandra
Vujičić Milana
Petrović Ivana
Šumić Zdravko
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Analitikai kémia - káposzta - előadáskivonat, Erjedés - biokémia - előadáskivonat, Fermentáció - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85063
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:74
ISBN:978-963-306-986-8