Characterization of grape pomace extract microcapsules - the influence of carbohydrate co-coating on the stabilization of goat whey as primary coating [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Perković Gabriela Planinić Mirela Ambrus Rita Koceva Komlenić Daliborka Bucić-Kojić Ana |
---|---|
Testületi szerző: | VI. Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science
6 |
Kulcsszavak: | Gyógyszertechnológia - előadáskivonat, Gyógyszerkutatás - előadáskivonat, Biotechnológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/syrptbrs.2024.26 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84414 |
Hasonló tételek
-
Goat whey as a coating/protective material in the spray drying process of grape pomace extract [abstract] /
Szerző: Perković Gabriela, et al.
Megjelent: (2023) -
Bioaccessibility of phenolic compounds from grape pomace extracts [abstract] /
Szerző: Martinović Josipa, et al.
Megjelent: (2023) -
The influence of bioprocessing of grape pomace by Rhizopus oryzae on the chemical composition and extractability of phenolic compounds [abstract] /
Szerző: Šelo Gordana, et al.
Megjelent: (2023) -
Screening of the profile of phenolic compounds from grape pomace before and after treatment with filamentous fungi [abstract] /
Szerző: Šelo Gordana, et al.
Megjelent: (2024) -
The coat of arms of the University of Szeged
Szerző: Szegfű László
Megjelent: (2007)