Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Hidas Karina
Tóth Adrienn
Hamar Eszter
Jakab Ivett
Friedrich László
Németh Csaba
Testületi szerző: 17th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Szeged 2019
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 17
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84351
LEADER 01165naa a2200277 i 4500
001 acta84351
005 20240411084937.0
008 240411s2019 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-653-9 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Hidas Karina 
245 1 0 |a Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Hidas Karina 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Szeged  |c 2019 
300 |a 34-35 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 17 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Tóth Adrienn  |e aut 
700 0 1 |a Hamar Eszter  |e aut 
700 0 1 |a Jakab Ivett  |e aut 
700 0 1 |a Friedrich László  |e aut 
700 0 1 |a Németh Csaba  |e aut 
711 |a 17th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2019. május 8. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84351/1/wellmann_abstracts_2019_034-035.pdf  |z Dokumentum-elérés