|
|
|
|
LEADER |
01165naa a2200277 i 4500 |
001 |
acta84351 |
005 |
20240411084937.0 |
008 |
240411s2019 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-653-9
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Hidas Karina
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [abstract] /
|c Hidas Karina
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Szeged
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 34-35
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|v 17
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Tóth Adrienn
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Hamar Eszter
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Jakab Ivett
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Friedrich László
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Németh Csaba
|e aut
|
711 |
|
|
|a 17th Wellmann International Scientific Conference
|c Hódmezővásárhely
|d 2019. május 8.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84351/1/wellmann_abstracts_2019_034-035.pdf
|z Dokumentum-elérés
|