Monitoring the spoilage process of dairy products by dielectric measurement [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Dobozi Réka
Jákói Zoltán
Vidács Anita
Csanádi József
Beszédes Sándor
Testületi szerző: 20th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar Hódmezővásárhely 2023
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 20
Kulcsszavak:Dielektromos mérés - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84204
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:87
ISBN:978-963-306-924-0