The effect of adding different oils on liquid whole egg sensorial properties [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Elayan Majd Németh Csaba Enkhbold Munkhnasan Tóth Adrienn |
---|---|
Testületi szerző: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Hódmezővásárhely
2023
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
20 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84177 |
Hasonló tételek
-
Prolongation of liquid whole eggs' shelf life with different methods
Szerző: Hidas Karina Ilona, et al.
Megjelent: (2018) -
Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018) -
Effect of UHT treatment on liquid egg products
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
UHT treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
Uht treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018)