Mikroalgák az élelmiszerekben [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Krisztina |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - mikroalgák - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83915 |
Hasonló tételek
-
Arzén élelmiszerekben
Szerző: Szerleticsné Túri Mária, et al.
Megjelent: (2009) -
Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra
Szerző: Koppányné Szabó Erika, et al.
Megjelent: (2021) -
Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben
Szerző: Spanyár Pál
Megjelent: (1958) -
Mikotoxinok import élelmiszerekben - import kontroll
Szerző: Varga Ildikó
Megjelent: (2007) -
В. cereus előfordulása élelmiszerekben
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1963)