Növényi kivonatok hatása csemegekukorica-vörösbab konzerv egyes minőségi paramétereire [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Máté Balázs János
Góczán Bálint
Máté Mónika
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Csemegekukorica termesztése - Magyarország - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - kukorica - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - kukorica - előadáskivonat, Növénytermesztés - csemegekukorica - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83869
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:69
ISBN:978-963-306-928-8