Kisüzemi és házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti minőség romlásának elemzése [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Fűszerpaprika őrlemény - tárolás - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - paprika - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83853 |
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 53 |
---|---|
ISBN: | 978-963-306-928-8 |