Comparison of colour properties of crossbred elderberry genotypes
Elderberry (Sambucus nigra L.) is a good source of anthocyanins, therefore, a preferred source of natural food colourant in the food industry to adjust food colour. Today, the growers have a strong intention to cultivate elderberries with high pigment and water-soluble solid content which are the va...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szalóki-Dorkó Lilla Molnár Nikoletta Máté Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2023
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
29 |
Kulcsszavak: | Növénybiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82467 |
Hasonló tételek
-
Effect of enzymes and clarifying agents on quality parameters of elderberry juice
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2016) -
Effects of food processing technology on valuable compounds in elderberry (Sambucus nigra L.) varieties
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2014) -
Genotypic study of Tunisian Arabian stallions
Szerző: Jlassi Mariam, et al.
Megjelent: (2022) -
Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2016) -
Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018)