A gliadin gélkromatográfiás frakcionálásának néhány újabb eredménye

Verfasser trennte die alkohollösliche (gliadin) Eiweisstoffraktion des Weizens mit dreierlei Eluenten (0,1 m Essigsäurelösung; 0,05 Mol Essigsäurelösung mit 20%-igem Aethanolgehalt; Dimethylformamid enthaltendes Eluens) auf einer Sephadex G-100 Säule. Er separierte drei Fraktionen. Sämtliche Fraktio...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1973
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 19 No. 5
Kulcsszavak:Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82150

Hasonló tételek