A gliadin gélkromatográfiás frakcionálásának néhány újabb eredménye
Verfasser trennte die alkohollösliche (gliadin) Eiweisstoffraktion des Weizens mit dreierlei Eluenten (0,1 m Essigsäurelösung; 0,05 Mol Essigsäurelösung mit 20%-igem Aethanolgehalt; Dimethylformamid enthaltendes Eluens) auf einer Sephadex G-100 Säule. Er separierte drei Fraktionen. Sämtliche Fraktio...
Elmentve itt :
Szerző: | Varga János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
19 No. 5 |
Kulcsszavak: | Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82150 |
Hasonló tételek
-
Gliadin enzimes hidrolízise és a hidrolízistermékek elválasztása
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1970) -
A búzaliszt gliadin tartalmának vizsgálata ELISA módszerrel
Szerző: Aubrecht Erzsébet, et al.
Megjelent: (1992) -
Immunanalitikai módszerek a gliadin, mint búza allergén kimutatására
Szerző: Márta Dóra
Megjelent: (2007) -
Búzalisztek gliadin (glutén)-tartalmának gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai eljárással
Szerző: Kerekes László
Megjelent: (1995) -
Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata I. a gliadin C terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1970)