Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek /

Verfasser behandeln die mit der Theologischen Fettuntersuchung verbundenen theoretischen Fragen. Weiterhin werden die zumeist angewendeten grundliegenden Messprinzipien, wie auch die Messapparate besprochen. The theoretical problems correlated with the rheological investigation о edible fats are dis...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Nedelkovits János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82070
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Verfasser behandeln die mit der Theologischen Fettuntersuchung verbundenen theoretischen Fragen. Weiterhin werden die zumeist angewendeten grundliegenden Messprinzipien, wie auch die Messapparate besprochen. The theoretical problems correlated with the rheological investigation о edible fats are discussed by the authors. Further, the fundamental principles of measurement and the instruments of measurement frequently applied are described. Les auteurs s’occupent des questions théoriques concernant l’examen rhéologique des graisses. Us passent ensuite en revue les principes des methodes d’analyse les plus usitées et les instruments de mesure.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:265-269