|
|
|
|
LEADER |
00959nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta82012 |
005 |
20231004123713.0 |
008 |
231004s1962 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Heltai László
|
245 |
1 |
2 |
|a A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Heltai László
|
260 |
|
|
|a Műszaki Könyvkiadó
|b Budapest
|c 1962
|
300 |
|
|
|a 283-289
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 8 No. 9-10
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Konzervipar
|
700 |
0 |
1 |
|a Spanyár Pál
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf
|z Dokumentum-elérés
|