A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Heltai László
Spanyár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Konzervipar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012
LEADER 00959nab a2200217 i 4500
001 acta82012
005 20231004123713.0
008 231004s1962 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Heltai László 
245 1 2 |a A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Heltai László 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1962 
300 |a 283-289 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 8 No. 9-10 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Konzervipar 
700 0 1 |a Spanyár Pál  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf  |z Dokumentum-elérés