Dioxiaceton meghatározása kozmetikai készítményekben

Verfasser kombinierte die genaue, jedoch nicht spezifische Luff — Schoorl Methode mit einem papierchromatographischen Verfahren und arbeitete eine zur Bestimmung des Dioxyacetongehaltes von kosmetischen Erzeugnissen geeignete Methode aus. The precise but non-specific Luff-Schoorl method was combine...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Károly
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 11-12
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81959
LEADER 01710nab a2200265 i 4500
001 acta81959
005 20231003133415.0
008 231003s1961 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Varga Károly 
245 1 0 |a Dioxiaceton meghatározása kozmetikai készítményekben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Varga Károly 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1961 
300 |a 349-352 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 7 No. 11-12 
520 3 |a Verfasser kombinierte die genaue, jedoch nicht spezifische Luff — Schoorl Methode mit einem papierchromatographischen Verfahren und arbeitete eine zur Bestimmung des Dioxyacetongehaltes von kosmetischen Erzeugnissen geeignete Methode aus. The precise but non-specific Luff-Schoorl method was combined by the author with a paper chromatographic procedure. In this way, a method suitable for the determination of the content of dioxyacetone m cosmetic preparations was evolved. L ’auteur a combiné la méthode de Luff-Schoorl precise mais non spécifique, avec un procédé de Chromatographie au papier et a élaboré une méthode propre au dosage de la teneur en dioxyacétone dans les preparations cosmétiques. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81959/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_349-352.pdf  |z Dokumentum-elérés