Különböző szemnagyságú kakaóbabok összes veszteségeinek vizsgálata a nedvességtartalom függvényében
Es werden die bei der Aufarbeitung der Akkra- und Bahiakakaobohnen von verschiedener Korngrösse und Feuchtigkeitsgehalt erfolgenden gesamten Mengenverluste mitgeteilt. Auf Grund ihrer Laboratoriumsversuche haben Verfasser für die gesamten Verluste eine Gleichung aufgestellt. Vermittels derselben kan...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Monori Sándor Tapodó József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81942 |
Hasonló tételek
-
FAB 1/2 abszolút nedvességtartalom meghatározó készülék alkalmazásának tapasztalatai
Szerző: Dömöli Ferencné
Megjelent: (1977) -
A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén
Szerző: Kékedy Pálné
Megjelent: (1963) -
Szappanok összes zsírsavtartalmának gyors meghatározása
Szerző: Bátyai Jenő
Megjelent: (1963) -
Cigaretták minőségének megítélése a cigaretták tömegmérésének függvényében
Szerző: Wittmann János, et al.
Megjelent: (1980) -
Keverékindikátor alkalmazása vizek összes keménységének komplexometriás meghatározásához
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966)