Zsiradékipari termékek víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel

Der Verfasser bestimmt den Wassergehalt industrieller Fettstoffe tierischen und pflanzlichen Ursprunges vermittels des Acetylchloridverfahrens nach Smith und Bryant. Water contents were determined by success in various industrial fats of animal and vegetable origin, with the use of the acetyl chlori...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lóránt Béla
Format: Article
Published: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Series:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Subjects:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81935
Description
Summary:Der Verfasser bestimmt den Wassergehalt industrieller Fettstoffe tierischen und pflanzlichen Ursprunges vermittels des Acetylchloridverfahrens nach Smith und Bryant. Water contents were determined by success in various industrial fats of animal and vegetable origin, with the use of the acetyl chloride method suggested by Smith and Bryant. L’auteur emploie pour dosage de la teneur en eau des graisses industrielles de provenance animale et végétable la méthode au chlorure d’acetyle de Smith et Bryant.
Physical Description:194-198