Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Die Verfasser prüften die organoleptischen Eigenschaften 14 verschiedener Kürbissorten, die Zusammensetzung von rohem und gebackenem Backkürbis sowie die biologische Wertigkeit seines Karotingehaltes. Die Durchschnittswerte der untersuchten Inhaltsstoffe sind die folgenden: Trockensubstanz 20%, Asch...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Krámer Mihályné Jaschik Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Sütőtök |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81926 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1959)