Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /

Die Verfasser prüften die organoleptischen Eigenschaften 14 verschiedener Kürbissorten, die Zusammensetzung von rohem und gebackenem Backkürbis sowie die biologische Wertigkeit seines Karotingehaltes. Die Durchschnittswerte der untersuchten Inhaltsstoffe sind die folgenden: Trockensubstanz 20%, Asch...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lindner Károly
Krámer Mihályné
Jaschik Sándor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Sütőtök
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81926

Hasonló tételek