Tárolási kísérletek sajátos bevonatú papírburkolatba csomagolt sütőipari termékekkel
Verfasser untersuchte die Änderung der organoleptischen Eigenschaften, der Komprimierbarkeit des Inneren und des Wassergehaltes von in' mit Paraffin überzogenem Papier verpackten Backwaren im Laufe der Lagerung. E r stellte fest, dass das geprüfte, eigenartig überzogene Papier die Austrocknung...
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 4-5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Sütőipar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81920 |
Hasonló tételek
-
Tárolási kísérletek néhány polietilén fóliába csomagolt sütőipari termékkel
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1959) -
Csomagolt élelmiszerekkel végzett tárolási kísérletek
Szerző: Szilas Elemérné
Megjelent: (1958) -
Csomagolt élelmiszerekkel végzett tárolási kísérletek II. napraforgó-étolaj fényállósága /
Szerző: Szilas Elemérné
Megjelent: (1958) -
Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1960) -
Tapasztalatok sütőipari ellenőrzéseknél
Szerző: Bachler István
Megjelent: (1956)