Tárolási kísérletek sajátos bevonatú papírburkolatba csomagolt sütőipari termékekkel

Verfasser untersuchte die Änderung der organoleptischen Eigenschaften, der Komprimierbarkeit des Inneren und des Wassergehaltes von in' mit Paraffin überzogenem Papier verpackten Backwaren im Laufe der Lagerung. E r stellte fest, dass das geprüfte, eigenartig überzogene Papier die Austrocknung...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 4-5-6
Kulcsszavak:Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Sütőipar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81920

Hasonló tételek