Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1960
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
6 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - sütőipar, Élelmiszertárolás - sütőipar, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81883 |
Hasonló tételek
-
Tárolási kísérletek néhány polietilén fóliába csomagolt sütőipari termékkel
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1959) -
Tárolási kísérletek sajátos bevonatú papírburkolatba csomagolt sütőipari termékekkel
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961) -
Adatok a méz tárolása illetve szállítás közbeni súlyveszteségéről
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961) -
Hozzászólás a sütőipari termékek savfokmérésének gyakorlatához
Szerző: Visi György, et al.
Megjelent: (1982) -
Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok a csomagolt baconnal kapcsolatban
Szerző: Finta Géza, et al.
Megjelent: (1982)