Élelmiszereink összetételének legújabb adatai II. egyes hazai élelmiszerfehérjék aminosav összetétele és biológiai értékelése II. /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Jaschik Sándor Korpáczy István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1960
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
6 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81882 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VII. javított módszer élelmiszerfehérjék biológiai értékének kiszámítására /
Szerző: Korpáczy István, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIII. különböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1959) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961)