Kávészerek savtartalmának meghatározása kemilumineszcenciás indikátor jelenlétében
Elmentve itt :
Szerző: | Nedelkovits János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81868 |
Hasonló tételek
-
Kávészerek extrakttartalmának vizsgálata a pörkölt cikória extrakciója /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1960) -
Keménycukorkák savtartalmának meghatározása konduktometriás végpont jelzés mellett
Szerző: Kocsis Györgyné, et al.
Megjelent: (1974) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1958) -
Néhány hidegkonyhai készítmény mikrobiológiai minősítése indikátor mikroflórájuk alapján
Szerző: T. Rockenbauer Ágnes, et al.
Megjelent: (1978)