A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Kis Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81795 |
Hasonló tételek
-
Gyors szaharóz-kimutatás mustban és borban
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1958) -
Gyors csersavmeghatározás borban
Szerző: Kolta Rezső, et al.
Megjelent: (1956) -
Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban
Szerző: Mattyasovszky Pál
Megjelent: (1975) -
Ftálimid típusú fungicidek lebomlásának vizsgálata borban
Szerző: Soós Katalin
Megjelent: (1971) -
Mikromennyiségű fehérjetartalom meghatározása borban, megnövelt érzékenységű biuret reakcióval
Szerző: Molnár István
Megjelent: (1977)