Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával /
Zur Trockensubstanzgehaltsbestimmung von Speiseeis eignet sich die kombinierte Filterpapier-Alumimum folien-Methode sehr gut. Die zur Trocknungnötige Zeitdauer kann mit Hilfe von in fraroter Bestrahlung noch verkürzt werden.
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kottász József Horák Lujza |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 4-5 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81784 |
Hasonló tételek
-
Fagylaltvizsgálati módszerek V. rész : fagylaltok (fagylaltporok) zsírtartalmának gyors meghatározása /
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1956) -
Új fagylaltvizsgálati módszerek és készülékek IV. rész /
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1955) -
Szeszesital vizsgálati módszerek
Szerző: Kottász József, et al.
Megjelent: (1959) -
Tej fagylaltok zsírtartalmának gyors meghatározása Gerber cső felhasználásával
Szerző: Bachler István
Megjelent: (1961) -
A méz összetétele és vizsgálata I. rész
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1957)