Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával /

Zur Trockensubstanzgehaltsbestimmung von Speiseeis eignet sich die kombinierte Filterpapier-Alumimum folien-Methode sehr gut. Die zur Trocknungnötige Zeitdauer kann mit Hilfe von in fraroter Bestrahlung noch verkürzt werden.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kottász József
Horák Lujza
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 4-5
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81784
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Zur Trockensubstanzgehaltsbestimmung von Speiseeis eignet sich die kombinierte Filterpapier-Alumimum folien-Methode sehr gut. Die zur Trocknungnötige Zeitdauer kann mit Hilfe von in fraroter Bestrahlung noch verkürzt werden.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:116-119