Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata

Verfasser em pfehlen zur Festsellung des beginnenden V erderbs von Fleisch u n d zu der U ntersuchung des M echanism us der V erderbprozesse die kom plexe A usw ertung der Proteolyse des Fleisch-Ebyeisses. D ie P ro teo ­ lyse k a n n vor allem du rch P rüfung der löslichen N itrogenfraktionen verfo...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kaffehr Béla
Sárossy Gabriella
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 4-5
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszer-higiénia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81783
LEADER 01644nab a2200253 i 4500
001 acta81783
005 20230927081917.0
008 230927s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a ger 
041 |a rus 
100 1 |a Kaffehr Béla 
245 1 0 |a Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kaffehr Béla 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 108-115 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 4-5 
520 3 |a Verfasser em pfehlen zur Festsellung des beginnenden V erderbs von Fleisch u n d zu der U ntersuchung des M echanism us der V erderbprozesse die kom plexe A usw ertung der Proteolyse des Fleisch-Ebyeisses. D ie P ro teo ­ lyse k a n n vor allem du rch P rüfung der löslichen N itrogenfraktionen verfolgt werden. Bei der papierchrom atographischen P rü fu n g des freien A m inosäuregehaltes von Fleisch sind w ahrend der Reife- u n d V erderbprozesse w esentliche u n d konsequente V erä n d e ru n g e n w ahrnehm bar welche zur o b jek tiv en Feststellung des beginnenden V erderbs von Fleisch geeignet sein können. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszer-higiénia 
700 0 1 |a Sárossy Gabriella  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81783/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_04-05_108-115.pdf  |z Dokumentum-elérés