Csipkebogyó C-vitamintartalmának vizsgálata
1. Zwecks Gewinnung des zu K ochen von H agebuttentec geeigneten Ausgangsm aterials ist eine äussest gewissenhafte Ü berprüfung und regelmässige K ontrolle der Einsam m lung und Trocknung der H agebutten vonnöten. W ird dies übersehen, en th ält das in den H andelsverkehr kom m ende getrocknete P ro...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Angyal György Fánczi István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1955
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
1 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81661 |
Hasonló tételek
-
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Jeney Endre, et al.
Megjelent: (1969) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982) -
Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel II. élelmiszereink B12-vitamintartalmának vizsgálata /
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972) -
Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC)
Szerző: Bognár Antal, et al.
Megjelent: (1986)