A fehérje biológiai értékmeghatározásának problémái
Das Wesen unserer Kentnisse bezüglich des Bedarfs an Proteinen bzw. Stickstoff wird schematisch zusammengefasst. Nach der Meinung des Verfassers sind biologische Untersuchungen zur Abschätzung der ernährungskundlichen Wirkung der Stickstoffquellen -die sowohl positive wie auch negative Wirkungen sei...
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81589 |
Hasonló tételek
-
Fehérje fogyasztásunk és annak táplálkozási értékelése
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1979) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIII. különböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1965) -
A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1972) -
Újabb módszer fehérje PAGE ferogramok ezüst színezésére
Szerző: Horváthné Almássy Katalin
Megjelent: (1988) -
Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata
Szerző: Hegedűs Mihály, et al.
Megjelent: (1974)