"Házi"-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében
Elmentve itt :
Szerzők: |
Máramarosi György Kiss György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabvány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81518 |
Hasonló tételek
-
Az új szikvíz szabvány (MSZ 8808-72)
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1972) -
Adatok az MSZ 9448-67 szaloncukor-szabvány korszerűsítéséhez
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1974) -
Az MSZ 3726/1-76 "Tejpor (porlasztva szárított) - Minőségi követelmények" szabvány felülvizsgálatának előkészítése
Szerző: Uzonyi Györgyné, et al.
Megjelent: (1986) -
Homogenizált tejföl gyártásának minőségi tapasztalatai
Szerző: Kiss György, et al.
Megjelent: (1975) -
Az étkezési ecetsav (MSZ 7488) és az erjedési ecet (MSZ 1659) felhasználása tartósítási célra
Szerző: Kovácsné Horák Lujza
Megjelent: (1966)