Akrilamid gélelektroforézis alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatánál
Verfasser beschreibt in seiner Arbeit die prinzipiellen Grundlagen der Acrylamid-Gelelektrophorese, die Vorteile ihrer Anwendung und den zumeist gebräuchlichen Apparat. Er befasst sich mit den verschiedenen Arten der Zubcreitung des Gels, dem Aufträgen der Proben, den quantitativen Auswertungmöglich...
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Józsefné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis - fehérjék |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81365 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink akrilamid-tartalma
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2018) -
Elektroforézis és alkalmazása az élelmiszerfehérjék elválasztásában
Szerző: Hajós Gyöngyi
Megjelent: (1993) -
Élelmiszerfehérjék biológiai értékének meghatározása
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1969) -
Kereskedelmi forgalomban kapható kapszulás kávék akrilamid tartalma
Szerző: Schmidt Noémi
Megjelent: (2021) -
Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I.
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1972)