Akrilamid gélelektroforézis alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatánál

Verfasser beschreibt in seiner Arbeit die prinzipiellen Grundlagen der Acrylamid-Gelelektrophorese, die Vorteile ihrer Anwendung und den zumeist gebräuchlichen Apparat. Er befasst sich mit den verschiedenen Arten der Zubcreitung des Gels, dem Aufträgen der Proben, den quantitativen Auswertungmöglich...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Józsefné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1970
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis - fehérjék
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81365

Hasonló tételek