Különböző körülmények között tárolt néhány nyers zöldségféle C-vitamintartalmának alakulása nyersen és főzés után
The dehydro-ascorbic acid and total ascorbic acid content of 2 sorrel varieties 4 tomato varieties and 4 bell pepper varieties, in rew and cooked samples were determined as a function of time under various storage conditions. The method used was osazon-paper chromatography. The results show that the...
Elmentve itt :
Szerző: | W. Jurics Éva |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81358 |
Hasonló tételek
-
Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers és főtt állapotukban
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982) -
Csipkebogyó C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Angyal György, et al.
Megjelent: (1955) -
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Jeney Endre, et al.
Megjelent: (1969)