Gliadin enzimes hidrolízise és a hidrolízistermékek elválasztása
Die Verfasser beschreiben die Resultate ihrer hauptsächlich methodischen Forschungen über die enzymatische Hydrolyse des Gliadins. Das Gliadin wurde mit verschiedenen proteolytischen Enzymen abgebaut und die entstandenen Zersetzungsprodukte vermittels Elektrophorese und „Fingerprint” Technik getrenn...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nedelkovits János Pákhné Csécsi-Nagy Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81354 |
Hasonló tételek
-
A gliadin gélkromatográfiás frakcionálásának néhány újabb eredménye
Szerző: Varga János
Megjelent: (1973) -
A búzaliszt gliadin tartalmának vizsgálata ELISA módszerrel
Szerző: Aubrecht Erzsébet, et al.
Megjelent: (1992) -
Immunanalitikai módszerek a gliadin, mint búza allergén kimutatására
Szerző: Márta Dóra
Megjelent: (2007) -
Búzalisztek gliadin (glutén)-tartalmának gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai eljárással
Szerző: Kerekes László
Megjelent: (1995) -
Mesterséges élelmiszerszínezékek intenzív folyadékkromatográfiás (HPLC) elválasztása
Szerző: Korány Kornél, et al.
Megjelent: (1987)