Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése I. zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában /
Verfasser untersuchte die im Laufe der konservtechnischen Aufarbeitung ; erfolgende Farbänderung grüner Erbsen dünnschichtchromatographisch. Aus von i drei Aufarbeitungsphasen gewonnenen Proben konnte festgestellt werden, dass das grüne Pigment der rohen Erbsen während der Vorbehandlung teilweise, ,...
Elmentve itt :
Szerző: | Aczél Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81343 |
Hasonló tételek
-
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése II. adatok a "Szegedi halászlé" koleszterintartalmáról /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése III. csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1969) -
C-vitamin gyors meghatározása élelmiszerekben rétegkromatográfiás úton I.
Szerző: Petró Ottóné
Megjelent: (1968) -
Fehérjeemésztési folyamatok követése polarográfiás alfa-aminonitrogén meghatározással
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1964)