Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése I. zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában /

Verfasser untersuchte die im Laufe der konservtechnischen Aufarbeitung ; erfolgende Farbänderung grüner Erbsen dünnschichtchromatographisch. Aus von i drei Aufarbeitungsphasen gewonnenen Proben konnte festgestellt werden, dass das grüne Pigment der rohen Erbsen während der Vorbehandlung teilweise, ,...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Aczél Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1970
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81343

Hasonló tételek