A mikrobiológia szerepe élelmiszerek minőségvizsgálatában
Die Verfasserin bespricht die zweifache Rolle welche der Mikrobiologie in der Qualitätsprüfung von Lebensmitteln zukommt: Es werden einige Hauptfragen der Kontrollierung des (nichtpathogenen) mikrobiologischen Zustandes der Lebensmittel behandelt, Es wird eine kurze Übersicht über mit mikrobiologisc...
Elmentve itt :
Szerző: | Gál Ilona Emma |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81340 |
Hasonló tételek
-
Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában
Szerző: Gál Ilona Emma, et al.
Megjelent: (1968) -
Radioaktív sugárzás és élelmiszerek II. rész
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1958) -
Rádioaktív sugárzás és élelmiszerek I. rész
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1958) -
Mikrobiológia módszerösszehasonlító vizsgálatok I. lisztek penész-számának meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1984) -
Funkcionális élelmiszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019)