Kloridion meghatározása különböző élelmiszerek vizsgálatánál potenciometrikus titrálással
Die Verfasser prüften verschiedene Anwendungsmöglichkeiten der potentiometrischen Titrierung für die Lebensmittelindustrie mit der Absicht das Gebiet der — mit den gebräuchlichen normentsprechenden Verfahren verglichen — genaueren, rascheren und zu Serienprüfungen geeigneten Methoden zu erweitern. I...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kacskovics Miklós Schumann Róbert |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1968
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81267 |
Hasonló tételek
-
A kapszaicin meghatározása polarometriás titrálással
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1956) -
Hamuoldatok káliumtartalmának meghatározása közvetett, voltametriás titrálással
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1973) -
Borok sárgavérlúgsó igényének meghatározása potenciometrikus titrálás alapján
Szerző: André László
Megjelent: (1970) -
Adatok egyes élelmiszerek radiológiai vizsgálati eredményeihez
Szerző: Schumann Róbert, et al.
Megjelent: (1970) -
Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I.
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1972)